Sistemi i dritareve dhe dyerve Elegant i bazuar në bllokun e ndërtimit iCOR

Exceptionally slim profile

Profil jashtëzakonisht i hollë

Elegant është profili plastik më i hollë PVC në treg me një mbivendosje prej vetëm 9 mm.
technical-values

Vlera të shkëlqyeshme teknike

Elegant është një sistem 76 mm me një vlerë të shkëlqyer Uf = 0,88 W/m²K dhe opsione trashësie deri në 70 mm.
aluminium-windows

Një alternativë për dritaret e aluminit

Tërhiqni vëmendjen e klientëve tuaj me dizajne që profilet e tjera PVC nuk i kanë. Kjo hap segmente të reja në treg.
work

Punoni siç jeni mësuar

Dritaret mund të prodhohen në procesin standard normal. Xhamat janë të optimizuara për puthitje.
without-steel

Dritare pa çelik

Teknologjia e fibrave të qelqit ThermoFibra në kombinim me përforcimin special të kornizës Forthex u jep dritareve stabilitet të lartë.
infinity

Infinit

Verzioni ofset me vija të drejta dhe dizajn të përjetshëm për një gamë të gjerë aplikimi.
infinity

ThermoFibra Infinity

Dizajni ThermoFibra i përforcuar me fibra qelqi me trashësi të zvogëluar nga 9 në 7 mm.
infinity

Abstrakt

Sipërfaqe e rrafshët për profilet moderne të ndërtesave, të vlerësuara me disa çmime ndërkombëtare të dizajnit.
infinity

Origjinë

Pamje klasike, tipike për dritaret nga druri apo dritare të kahershme PVC , të përshtatshme në mënyrë ideale për rinovim ose stil më klasik banimi.
infinity

Grando

Pamja tradicionale e një dritareje të fortë PVC me një bordurë më të theksuar.
offer-exceptional-design

Ofron dizajn të jashtëzakonshëm

Drejtohuni klientëve tuaj me dizajn të përshtatshëm. Profilet Elegant do të tërheqin vëmendjen e tyre me linjat e drejta, thjeshtësinë dhe një pamje të stërholluar moderne.
 • Profili i hollë me redukimin më të vogël në treg
 • Një pamje e pastër për ndërtesat modernes
 • Sipërfaqe e rrafshët dhe bordurë këndore unike në profilet PVC
 • Gamë e madhe e kombinimeve të profileve: korniza me thellësi 76, 84 dhe 115 mm dhe 5 dizajne të ndryshme të xhamave të rrëshqitshëm

Izolim i shkëlqyer pa kompromis

Profili Elegant me 6 krahë kornizash kombinon më të mirën e përvojës sonë. Së bashku me xhamin e trefishtë, ai ofron një bazë për një shtëpi me energji efiçiente për klientët tuaj.
 • Uf = 0.93 W/m²K me përforcim çeliku
 • Uf = 0.88 W/m²K me ThermoFibra dhe Forthex (test Hotbox)
 • Një sistem 6 krahësh me mbyllje qendrore
 • Mundësia e trashësisë deri në 70 mm, duke mbështetur gjithashtu vlerat e izolimit
compromise
glazing

Përshtatur me shkëlqim të lehtë

Megjithëse profili Elegant është i jashtëzakonshëm për dizajnin e tij, ju mund të punoni me të në të njëjtën mënyrë si me një profil klasik PVC. Të jep mundësi, jo punë të komplikuara.
 • Gjerësia e integruar prej 76 mm, mundësia e lustrimit prej 70 mm
 • Puthitje xhami me lidhje të lagësht
 • Mundësi më të mira se sa jeni mësuar

Mundësi më të mira se sa jeni mësuar

Mundësitë e profileve Elegant janë pothuajse të pakufizuara. Ofroni më të mirën që mund të bëni për klientët tuaj!
 • Madhësia deri në 2.5 m
 • Trashësia e xhamit deri në 70 mm jep opsione të reja (p.sh. dritare me mbrojtëse kundër diellit brenda xhamit)
 • Një pamje perfekte me mentesha të fshehura
better-possibilities
ThermoFibra

Teknologjia e re ThermoFibra

ThermoFibra forcon kornizën e dritares duke përdorur fije xhami të integruara që i sigurojnë dritares një stabilitet të jashtëzakonshëm dhe vlerat më të larta të izolimit termik.
 • Nuk ka nevojë për përforcim çeliku
 • Vlerat e përmirësuara të izolimit
 • Rritja e madhësive maksimale të dritareve
 • Madhësitë e dritareve të mëdha peshojnë dukshëm më pak se dritaret me çelik
 • Rritja e mbrojtjes nga vjedhjet
 • Materiali mund të riciklohet plotësisht
 • Reduktim në gjerësinë e faqes së profileve nga 112 mm në 109

Sistemi i montimit të dyerve të përparme

Sistemi Elegant i dyerve të përparme, me një dizajn veçanërisht elegant dhe modern, është tani i disponueshëm me dhe pa teknologjinë e integruar të tekstilit me fije qelqi ThermoFibra.
 • Konstruksion i qëndrueshëm i kornizës dhe rezistencë ekstreme ndaj deformimit falë një çeliku përforcues 2,0 mm të trashë
 • Në dispozicion këndet e profilit të përforcuar me çelik: Përforcime këndore që përmbajnë pjesë zinku të derdhur për rritje të qëndrueshmërisë
 • Vlerat e izolimit të kornizës deri në Ud= 0.61W/m2K për dyert me armaturë çeliku
 • Dera e përparme me ThermoFibra: Kursen kohën e prodhimit dhe zvogëlon peshën deri në 40%
 • Panelet e dyerve të përparme deri në 59 mm ose deri në 67 mm për variantin me ThermoFibra
front-door
surface-finishing

Gamë e gjerë e sipërfaqes së rrafshët

Klientët tuaj mund të zgjedhin nga një gamë e gjerë ngjyrash. Profilet Elegant me folie bojë hiri mund të porositen me një bërthamë antracit për ta bërë aluminin të duket perfekt.
 • 50 tonalitete
 • E disponueshme edhe me panele alumini
 • Një bërthamë bojë hiri që thekson pamjen metalike
 • Një gamë e gjerë nuancash moderne bojë hiri

Bllok ndërtimi modular për kompleksitet të reduktuar

Parimi iCOR shërben si një bllok universal ndërtimi për profilet e dritareve dhe dyerve Deceuninck në Evropë. Kjo krijon një shkëmbim të plotë midis kornizës, gjë që rezulton në një reduktim të paparë të kompleksitetit për sa i përket prodhimit dhe logjistikës.

Për më tepër, iCOR ofron më shumë opsione dizajni në të njëjtën platformë: falë karakterit modular, një kornizë mund të shërbejë si bazë për dizajne të shumta kornizash.

Frames-and-sashesgrafic
green-future
INVESTIMET TONA NË TË ARDHMEN E GJELBËR

Investimi ynë në ekonomi mjedisore, veçoritë e ndryshme mekanike dhe teknologjike ju ndihmojnë të bëni më shumë për të kuptuar mjedisin. Në thelb të kornizave tona elegante të dritareve është PVC me performancë të lartë, që përmban granula PVC të ricikluara. Sistemi ynë i qëndrueshëm i dritareve përmban materialin me performancë më të lartë në përmbajtje.

recycling-plant
DECEUNINCK FABRIKA E RICIKLIMIT

A e dini se fabrika jonë e riciklimit në Diksmuide, Belgjikë përpunon deri në 45,000 ton plastikë çdo vit. Kjo është ekuivalenti i 2.3 milionë dritareve të vjetra që mbahen jashtë deponive dhe inceneratorëve çdo vit. Në vend të kësaj, ne thjesht i transformojmë ato në profile të reja.

phoenix
FENIKS – SERIA E PROFILEVE 100 % TË RICIKLUARA
Disa profile të sistemit Elegant janë në dispozicion si profile Feniks. Mësoni më shumë rreth tyre KËTU.

PARTNERËT

Dëshironi të bëheni një prodhues i ri i dritareve Deceuninck dhe të shesni produktet tona? Na kontaktoni!
partners
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram